Over ons

0 +
Matches gemaakt
Over Limburg Uitzenden

Vind samen met ons de baan waar je naar op zoek bent

Een nieuwe baan vinden doen wij in onderling overleg. Onze kracht is te luisteren naar jouw wensen en hier gericht invulling aan te geven. Zo zorgen wij voor stabiliteit richting de toekomst met een baan die bij jou past!

Persoonlijk

Jij bent voor ons belangrijk! We begeleiden jou naar je nieuwe baan, maar blijven ook contact houden of alles naar wens is.

Toegankelijk

Een informele en huiselijke setting waar ruim aandacht geboden wordt om naar jouw verhaal te luisteren.

Herkenning

Bedrijven waar wij samen mee werken

Wij helpen je graag aan een leuke baan

Het is belangrijk dat je werkt met plezier en daar ook voor beloond wordt! Je verlangt naar stabiliteit en werk dat bij jou past, maar weet de juiste weg niet te bewandelen?

Werk je graag op kortdurende projecten, of streef jij juist naar een werkgever die in jou investeert voor de lange termijn?

Iedereen is anders en heeft zijn eigen wensen. Wij luisteren, adviseren en gaan op zoek naar een baan die bij jou past!  

Voordelen

Bekijk in alle rust ons actuele vacature aanbod

Een helder overzicht met up to date vacatures. Helder en transparant. Heb je interesse of vragen? Bel ons gerust! Daarbij krijgen wij iedere week interessante vacatures erbij die nog niet online staan. Bij Limburg Uitzenden is het dus altijd de moeite waard om kennis te maken middels een persoonlijk gesprek.

Herkenbaar

Laagdrempelig, vertrouwen, professionaliteit en daadkrachtig werken is een herkenbare eigenschap van onze dienstverlening.

Valkenburg & Simpelveld

Met twee vestigingen in Zuid-Limburg hebben wij een centrale ligging die voor iedereen toegankelijk is.

Onze persoonlijke aanpak wordt alom geprezen. Bij Limburg Uitzenden ben je geen nummer, maar krijg je de aandacht en werkplek die jij verdient!

045 30 30 890

Gratis inschrijven

Direct solliciteren

Over ons

Upload je C.V.